Вратарят на ЦСКА - София Густаво Бусато ще стисне зъби и ще излезе като

...
Вратарят на ЦСКА - София Густаво Бусато ще стисне зъби и ще излезе като
Коментари Харесай

Бусато вярва в дубъл на ЦСКА

Вратарят на ЦСКА - София Густаво Бусато ще стисне зъби и ще излезе като титуляр в извънредно значимия конфликт с Лудогорец. 33-годишният бразилец получи травма в кръста в 1/8-финала със Славия за Купата, като през втората част бе сменен.

Той съобщи в родината си, че е извънредно удовлетворен от акцията. И е убеден, че тя може да приключи със златен дубъл - купа и купа. Повод за оптимизма му е отличната серия на " алените ".

" Много съм благополучен тук. Намираме се в неповторим интервал. В момента сме в поредност от 19 мача без загуба във всички шампионати. Сега застудя в България, само че за 5 сезона съм се приспособил с климата. Играл съм и в мачове при минус 10 градуса. Малко е плашещо, само че съм привикнал. Искам да печеля втората си Kупа на България, а наред с това и купата ", заяви Бусато пред ocuriosodofutebol.com.br.

Той се върна и към триумфа с 1:0 над Славия за Купата. " Беше извънредно сложен мач. Местно дерби, освен това на терена на съперника. Слава Богу се възползвахме от един късмет, а по-късно с доста интелигентна игра съумяхме да запазим резултата и да се класираме напред ", сподели бразилецът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР